Massasje for alle

Medlemskap på profesjonell massasje

Regelmessig massasje lar deg fysisk fungere bedre i hverdagen og gir deg en mental pause der du kan hente deg inn. Opplev fordeler som redusert stress, stivhet og muskelspenninger, forbedret søvnkvalitet og økt energinivå og fokus.

9,4/10 (12500+ anmeldelser)

Våre medlemskap

Som medlem hos Squeeze får du lavere priser og opplever fordelene av regelmessig massasje over tid. Vi har ingen innmeldingsavgift eller bindingstid hos Squeeze.
Medlemskapet består av en månedlig massasje på et gitt antall minutter, velg det som passer best for deg:

25 minutter

545,- / mnd
Mest populær

50 minutter

1045,- / mnd

75 minutter

1495,- / mnd
Kvinne blir massert på ryggen

100 minutter

1895,- / mnd

Dine fordeler som medlem

Medlemsskap hos Squeeze gir deg overskudd i hverdagen og lønner seg

Spar penger på massasje med medlemspriser

Ubrukte behandlinger er gyldige i ett år - del med andre medlemmer

Verv venner - du og vennen din får en gratis massasje

Rabatterte gavekort til medlemspris

Bli bedre kjent med Squeeze

Siden oppstart i 2018 har Squeeze jobbet for å gjøre massasje tilgjengelig alle. I dag er vi Norges ledende tilbyder av profesjonell massasje, med over 30 steder i og rundt byene Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen, og Ski. Vårt dedikerte team bestående av over 150 dyktige massasjeterapeuter hjelper hver måned mer enn 10 000 gjester. Vi brenner for å gi deg en god opplevelse og velfortjent timeout hver gang du besøker oss. Ønsket vårt er å gjøre profesjonell massasje tilgjengelig for alle.

Sisi
Massasjeterapeut

Jeg mener den pausen og tilstedeværelsen massasjen gir kan ha en utrolig helbredende kraft, både fysisk og psykisk, noe jeg ser på kundene mine.

Dawid
Massasjeterapeut

Det mest givende i jobben min er å se kunder oppnå optimal helse og velvære gjennom massasje. Det avspenner og løser opp stive muskler og vondter.

Michaela
Massasjeterapeut og klinikkleder

Det som driver meg er hvordan jeg kan hjelpe med massasje og den store forskjellen i hvordan folk føler seg etter endt behandling.