På bekreftelsesmeldingen du mottar finner du en lenke for å avbestille behandlingen.
Du kan avbestille inntil 24 timer før behandlingen starter. Har du abonnement på Squeeze+, kan du avbestille så sent som 12 timer før, uansett behandlingstype. Du får dermed mer fleksibilitet.
Du kan også avbestille via «Mine behandlinger» på kundeprofilen din. Når du avbestiller, blir du automatisk refundert: massasjeminutter fra kontoen din føres tilbake umiddelbart, minutter kjøpt under bestilling refunderes til betalingskortet ditt innen 3–5 virkedager, og gavekort aktiveres på nytt så lenge utløpsdatoen er gyldig.