Slik fungerer massasje hos Squeeze

Massasje hos Squeeze er enkelt og profesjonelt, med dyktige terapeuter som tar vare på deg.

1. Bestill behandling

Bestill ønsket tidspunkt blant alle våre steder i Norge. Som medlem får du rabatterte priser.

Mann som sitter på benk med bena i kryss, han venter på massasje

2. Møt på venterommet

Møt opp til avtalt tid og sett deg i venterommet.

3. Bli hentet av terapeut

En terapeut henter deg når det er din tur for massasje.

4. Nyt behandlingen

Slapp av, nyt massasjen og følelsen etterpå.

Fordeler med massasje

Massasje kan lindre muskelspenninger, men også øke velvære og indre ro.

Reduksjon av stive muskler, knuter, kramper og spenninger

Reduksjon av stress, engstelse og uro

Økt energi, fokus og tilstedeværelse

Bli medlem og få en gratis massasje

Registrerer du deg for 6 måneders medlemskap får du en gratis massasje. Som medlem får du lavere priser og opplever fordelene av regelmessig massasje over tid.

Hør hvorfor Anja og Gro tar massasje hos Squeeze!

De tidligere landslagsspillerne i håndball, Anja og Gro, er ambassadører og medeiere i Squeeze. Begge er erfarne brukere av massasjebehandlinger, både gjennom karrierene som toppidrettsutøvere og nå som travle småbarnsforeldre i tidsklemma. De ønsker flere skal oppdage fordelene med å ta massasje.

"Massasje er en skikkelig timeout fra mobil og hverdagsstress. Det gir restitusjon både fysisk og mentalt, som er kjempeviktig for meg og lar meg lande."

– Anja Hammerseng-Edin

"Det er enkelt og profesjonelt med høy kvalitet, jeg tar meg tid til massasje for å virke bedre i hverdagen."

– Gro Hammerseng-Edin

Tusenvis av fornøyde kunder

Vi har 9,4 av 10 i kundescore basert på mer enn 12 500 tilbakemeldinger.

Profesjonelle massasjeterapeuter

Våre dyktige terapeuter sørger for en god massasjeopplevelse hvert besøk.

Lange åpningstider, morgen til kveld

Vi har åpent tidlig til sent, slik at du kan finne tid til massasje når det passer deg.

Over 30 steder i Norges største byer

Alltid nær deg – besøk en av våre mange klinikker over de største byene i Norge.

Profesjonelle terapeuter

Bli kjent med noen av de fantastiske Squeeze-terapeutene.

Sisi
Massasjeterapeut

Jeg mener den pausen og tilstedeværelsen massasjen gir kan ha en utrolig helbredende kraft, både fysisk og psykisk, noe jeg ser på kundene mine.

Dawid
Massasjeterapeut

Det mest givende i jobben min er å se kunder oppnå optimal helse og velvære gjennom massasje. Det avspenner og løser opp stive muskler og vondter.

Michaela
Massasjeterapeut og klinikkleder

Det som driver meg er hvordan jeg kan hjelpe med massasje og den store forskjellen i hvordan folk føler seg etter endt behandling.

Vi holder til i hele landet

Besøk en av våre mer enn 30 klinikker over hele Norge.

Hva gir man til den som har alt?

Alle har godt av litt egentid. Velg mellom 25, 50, 75 eller 100 minutter behandling, eller kjøp et medlemskap hos oss til noen som trenger det.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du våre mest stilte spørsmål. Finner du ikke det du leter etter, kan du ta kontakt her.

Hva er de generelle retningslinjene når man besøker Squeeze?

Personlig hygiene: Vi ber om at du tar hensyn til personlig hygiene før behandlingen. Hvis du nylig har trent eller føler deg svett, anbefaler vi at du dusjer før besøket.

Røyking: Vi ber om at du unngår å røyke rett før behandlingen starter, da røyklukt kan være forstyrrende for terapeuter og andre kunder.

Støy og mobilbruk: Vennligst unngå høylytte telefonsamtaler og unødvendig støy i venterommet, da dette kan forstyrre kunder som er i behandling.

Venting og spørsmål: Vennligst ikke bank på dørene til behandlingsrommet. Dersom du venter på terapeuten eller har spørsmål, finner du relevant informasjon i venterommet.

Effektivitet etter behandling: Vi oppfordrer deg til å kle på deg raskt etter behandlingen, slik at neste kunde kan starte til avtalt tid.

Respekt for terapeutene: Vær vennlig å vise respekt for våre terapeuter, som er kvalifiserte fagpersoner. Vennligst behandle dem med den nødvendige respekt.

Oppførsel og konsekvenser: Upassende oppførsel vil ikke tolereres og kan føre til ekskludering fra våre tjenester.

Undertøy under behandlingen: Vi ber deg alltid ha på undertøy under våre behandlinger, for å sikre en profesjonell og komfortabel opplevelse.

Din helse og konsultasjonsskjema: Vi ber deg fylle ut konsultasjonsskjema før behandling og herunder være oppmerksom på at vi ikke utfører massasjebehandling i enkelte tilfeller og at lege må oppsøkes før behandling i særlige tilfeller. Vi viser i sin helhet til vår policy knyttet til behandlingsvilkår som er tilgjengelig på våre hjemmesider.

Hva er fordelene med å ta regelmessig massasje?

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager.

Hva er holdbarheten på behandlingene jeg har på konto?

Som medlem vil alle dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig på din profil i 12 måneder før de utløper, så lenge medlemskapet ditt er aktivt. Om du deaktiverer medlemskapet vil dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig i 60 dager fra ditt siste månedlige trekk. Ved ugyldig kort vil oppsparte behandlinger utløpe etter 30 dager dersom du ikke oppdaterer kortet.

Hva er klassisk massasje?

Klassisk massasje er en form for manuell terapi som involverer manipulasjon av kroppens myke vev, inkludert muskler, sener og bindevev. Målet med klassisk massasje er å fremme avslapning, lindre muskelspenninger, forbedre blodsirkulasjonen og øke fleksibiliteten.Denne typen massasje bruker vanligvis fem grunnleggende teknikker:

Effleurage: Lange, glidende strøk brukes for oppvarming og for å spre olje på kroppen.

Petrissage: Knetende bevegelser, som å klemme, rulle og trykke, brukes for å manipulere musklene og øke sirkulasjonen.

Friksjon: Sirkulære bevegelser eller gnidninger brukes for å løsne stramme muskler og stimulere blodsirkulasjonen.

Tapotement: Dette innebærer raske, rytmiske slag, som klapping eller tromming, for å stimulere musklene.

Vibrasjon: Fine vibrerende eller ristende bevegelser brukes for å løsne spenninger og forbedre blodsirkulasjonen.

Hva slags utdanning / sertifisering har terapeutene deres?

Utdannelsen til våre massører varierer, f.eks fysioterapeut, naprapat, osteopat og massasjeterapeut.

Hvilke fordeler vil jeg få ved å opprette et medlemskap?

Ved å opprette et medlemskap får du blant annet; rimeligere behandlinger, velge din favoritt terapeut, verve venner og motta massasje, og oversikt over tidligere behandlinger. Du vil også ha reduserte priser på alle bestillinger.

Hvor kan jeg finne mine tidligere betalinger?

Du finner oversikt over alle dine tidligere betalinger inne på “min side”, under “mine betalinger”. Dette er er kun tilgjengelig for medlemmer.

Hvor ser jeg antall behandlinger jeg har tilgode på profilen min?

Som medlem vil alle dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig på din profil i 12 måneder før de utløper, så lenge medlemskapet ditt er aktivt. Om du deaktiverer medlemskapet vil dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig i 60 dager fra ditt siste månedlige trekk. Ved ugyldig kort vil oppsparte behandlinger utløpe etter 30 dager dersom du ikke oppdaterer kortet.

Hvordan avslutter jeg medlemskapet mitt?

Ønsker du å avslutte ditt medlemskap går du først til "min side" og velger "min konto". Velg så "mitt medlemskap" og deretter "pause / deaktiver medlemskap". Følg stegene så vil du få mulighet til å pause medlemskapet i 1 måned, eller deaktivere helt. Når du har fullført oppsigelsen vises oppsigelsesdatoen din øverst inne på "min side".

Hvordan benytter jeg en vervekode?

Har du mottatt en vervekode på gratis massasje ved innmelding? Slik innløser du koden: Gå til booking.squeeze.no/registrer og fyll inn kontaktinformasjon.

Hvordan bestiller jeg med gavekort?

For å bestille en time med gavekort går du først gjennom stegene under “bestill time”. Klikk deretter på "innløs gavekort” og fyll inn resten av informasjonen og bekreft timen. Dekker ikke gavekortet hele timen vil du kunne betale for mellomlegget med bankkort. Du vil motta en sms bekreftelse kort tid etter du har fullført.

Hvordan får jeg refundert en behandling?

Avbestillinger gjennomført i tråd med vår avbestillingsfrist vil automatisk bli refundert.Avbestilling av en behandling må skje senest 12 timer før avtalt time. Du avbestiller din booking via linken mottatt på tekstmelding.

Hvordan kansellerer jeg en bestilling?

Du kan kansellere timen din inntil 12 timer før behandlingen starter. Ønsker du å kansellere som medlem kan du gjøre dette inne på “min side”, under “mine bestillinger”. Da vil du automatisk få tilbake lengden på behandlingen tilbake på din profil. Kansellerer du som gjest kan du følge lenken du skal ha mottatt på sms, og pengene vil bli automatisk refundert.

Hvordan velger jeg terapeut?

Som medlem har du mulighet til å velge terapeut. Valg av terapeut kommer opp inne på bestillingssiden når du har valgt by og klinikk.

Hvorfor får jeg ikke bestilt time?

Det kan være flere grunner til at timen din ikke går igjennom når du forsøker å bestille time. For de aller fleste vil det hjelpe å oppdatere nettsiden, eller endre enhet man bestiller fra. Prøv gjerne å endre klinikk eller tidspunkt og se om samme feil gjentar seg. Feil ved bestilling kan også komme av feil ved kortinformasjon, eller at timen ble bestilt før du fikk fullført bestillingen. Opplever du en gjentagende feil kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Hvorfor får jeg opp feilmelding når jeg prøver å bestille time?

Det kan være flere grunner til at timen din ikke går igjennom når du forsøker å bestille time. For de aller fleste vil det hjelpe å oppdatere nettsiden, eller endre enhet man bestiller fra.

Hvorfor har jeg blitt belastet for mye eller flere ganger?

Dette kan skyldes at du har bestilt en time uten å ha tilgjengelige massasjer på profilen din, eller at du har glemt å kansellere en tidligere time før du bestiller en ny. Kansellerer du denne timen i etterkant vil du få massasjen tilbake på profilen din om du er medlem, eller bli automatisk refundert som gjest.

Jeg har ikke lagt inn kortet mitt under registrering, hva skyldes dette?

Om du har problem med å legge inn kort og kort informasjon kan du først prøve å laste inn siden på nytt i en annen nettleser, eller prøve igjen via en annen enhet. Sjekk alltid en ekstra gang at all informasjon stemmer og at kortet for eksempel ikke er utløpt eller sperret. Får du fremdeles ikke lagt det inn kan du ta kontakt med oss via squeeze.no.

Kan barn under 16 år få massasje hos Squeeze?

Barn under 16 år kan ikke få massasje hos Squeeze. Det er ingen unntak på dette.

Kan jeg bestille time fra mitt navn/profil for en annen person?

Ja, det er ikke noe problem. Bare bestill timen som normalt via nettsiden. og ved oppmøte forteller de terapeuten at de skal ha timen som er bestilt i ditt navn.

Kan jeg bestille to behandlinger til samme tid?

Det kan du, men det er viktig at det står “2 ledig” eller fler for tidspunktet du ønsker å bestille timen. For øyeblikket må den ene timen bestilles først og den andre timen etter, men vi vil få på plass en løsning slik at det vil være mulig å bestille begge samtidig i fremtiden.

Kan jeg ta massasje hvis jeg er gravid?

Ja, men vår gravid massasje er kun for deg i svangerskapsuke 13–36. Massasjen er 50 minutter og utviklet spesifikt for deg som gravid. I bestillingssiden finner du massasjen under navnet "Gravid (uke 13-36)"

Mister jeg oppsparte massasjer når jeg deaktiverer eller pauser medlemskapet?

Du vil ikke miste massasjer når du velger å pause medlemskapet ditt i 1 måned. Dersom du velger å deaktivere profilen din vil massasjene være gyldig og tilgjengelig på din profil i 60 dager etter trekket for oppsigelsestiden. Aktiverer du medlemskapet ditt igjen innen denne perioden vil du ikke miste noen av behandlingene dine.

No items found.
Hvordan bestiller jeg med gavekort?

For å bestille en time med gavekort går du først gjennom stegene under “bestill time”. Klikk deretter på "innløs gavekort” og fyll inn resten av informasjonen og bekreft timen. Dekker ikke gavekortet hele timen vil du kunne betale for mellomlegget med bankkort. Du vil motta en sms bekreftelse kort tid etter du har fullført.

Hvordan kansellerer jeg en bestilling?

Du kan kansellere timen din inntil 12 timer før behandlingen starter. Ønsker du å kansellere som medlem kan du gjøre dette inne på “min side”, under “mine bestillinger”. Da vil du automatisk få tilbake lengden på behandlingen tilbake på din profil. Kansellerer du som gjest kan du følge lenken du skal ha mottatt på sms, og pengene vil bli automatisk refundert.

Hvordan velger jeg terapeut?

Som medlem har du mulighet til å velge terapeut. Valg av terapeut kommer opp inne på bestillingssiden når du har valgt by og klinikk.

Hvorfor får jeg ikke bestilt time?

Det kan være flere grunner til at timen din ikke går igjennom når du forsøker å bestille time. For de aller fleste vil det hjelpe å oppdatere nettsiden, eller endre enhet man bestiller fra. Prøv gjerne å endre klinikk eller tidspunkt og se om samme feil gjentar seg. Feil ved bestilling kan også komme av feil ved kortinformasjon, eller at timen ble bestilt før du fikk fullført bestillingen. Opplever du en gjentagende feil kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Kan jeg bestille time fra mitt navn/profil for en annen person?

Ja, det er ikke noe problem. Bare bestill timen som normalt via nettsiden. og ved oppmøte forteller de terapeuten at de skal ha timen som er bestilt i ditt navn.

Kan jeg bestille to behandlinger til samme tid?

Det kan du, men det er viktig at det står “2 ledig” eller fler for tidspunktet du ønsker å bestille timen. For øyeblikket må den ene timen bestilles først og den andre timen etter, men vi vil få på plass en løsning slik at det vil være mulig å bestille begge samtidig i fremtiden.

Hva er holdbarheten på behandlingene jeg har på konto?

Som medlem vil alle dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig på din profil i 12 måneder før de utløper, så lenge medlemskapet ditt er aktivt. Om du deaktiverer medlemskapet vil dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig i 60 dager fra ditt siste månedlige trekk. Ved ugyldig kort vil oppsparte behandlinger utløpe etter 30 dager dersom du ikke oppdaterer kortet.

Hvilke fordeler vil jeg få ved å opprette et medlemskap?

Ved å opprette et medlemskap får du blant annet; rimeligere behandlinger, velge din favoritt terapeut, verve venner og motta massasje, og oversikt over tidligere behandlinger. Du vil også ha reduserte priser på alle bestillinger.

Hvor ser jeg antall behandlinger jeg har tilgode på profilen min?

Som medlem vil alle dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig på din profil i 12 måneder før de utløper, så lenge medlemskapet ditt er aktivt. Om du deaktiverer medlemskapet vil dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig i 60 dager fra ditt siste månedlige trekk. Ved ugyldig kort vil oppsparte behandlinger utløpe etter 30 dager dersom du ikke oppdaterer kortet.

Hvordan avslutter jeg medlemskapet mitt?

Ønsker du å avslutte ditt medlemskap går du først til "min side" og velger "min konto". Velg så "mitt medlemskap" og deretter "pause / deaktiver medlemskap". Følg stegene så vil du få mulighet til å pause medlemskapet i 1 måned, eller deaktivere helt. Når du har fullført oppsigelsen vises oppsigelsesdatoen din øverst inne på "min side".

Mister jeg oppsparte massasjer når jeg deaktiverer eller pauser medlemskapet?

Du vil ikke miste massasjer når du velger å pause medlemskapet ditt i 1 måned. Dersom du velger å deaktivere profilen din vil massasjene være gyldig og tilgjengelig på din profil i 60 dager etter trekket for oppsigelsestiden. Aktiverer du medlemskapet ditt igjen innen denne perioden vil du ikke miste noen av behandlingene dine.

Hvor kan jeg finne mine tidligere betalinger?

Du finner oversikt over alle dine tidligere betalinger inne på “min side”, under “mine betalinger”. Dette er er kun tilgjengelig for medlemmer.

Hvordan får jeg refundert en behandling?

Avbestillinger gjennomført i tråd med vår avbestillingsfrist vil automatisk bli refundert.Avbestilling av en behandling må skje senest 12 timer før avtalt time. Du avbestiller din booking via linken mottatt på tekstmelding.

Hvorfor har jeg blitt belastet for mye eller flere ganger?

Dette kan skyldes at du har bestilt en time uten å ha tilgjengelige massasjer på profilen din, eller at du har glemt å kansellere en tidligere time før du bestiller en ny. Kansellerer du denne timen i etterkant vil du få massasjen tilbake på profilen din om du er medlem, eller bli automatisk refundert som gjest.

Jeg har ikke lagt inn kortet mitt under registrering, hva skyldes dette?

Om du har problem med å legge inn kort og kort informasjon kan du først prøve å laste inn siden på nytt i en annen nettleser, eller prøve igjen via en annen enhet. Sjekk alltid en ekstra gang at all informasjon stemmer og at kortet for eksempel ikke er utløpt eller sperret. Får du fremdeles ikke lagt det inn kan du ta kontakt med oss via squeeze.no.

Hvorfor får jeg opp feilmelding når jeg prøver å bestille time?

Det kan være flere grunner til at timen din ikke går igjennom når du forsøker å bestille time. For de aller fleste vil det hjelpe å oppdatere nettsiden, eller endre enhet man bestiller fra.

Hva er fordelene med å ta regelmessig massasje?

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager.

Hva er klassisk massasje?

Klassisk massasje er en form for manuell terapi som involverer manipulasjon av kroppens myke vev, inkludert muskler, sener og bindevev. Målet med klassisk massasje er å fremme avslapning, lindre muskelspenninger, forbedre blodsirkulasjonen og øke fleksibiliteten.Denne typen massasje bruker vanligvis fem grunnleggende teknikker:

Effleurage: Lange, glidende strøk brukes for oppvarming og for å spre olje på kroppen.

Petrissage: Knetende bevegelser, som å klemme, rulle og trykke, brukes for å manipulere musklene og øke sirkulasjonen.

Friksjon: Sirkulære bevegelser eller gnidninger brukes for å løsne stramme muskler og stimulere blodsirkulasjonen.

Tapotement: Dette innebærer raske, rytmiske slag, som klapping eller tromming, for å stimulere musklene.

Vibrasjon: Fine vibrerende eller ristende bevegelser brukes for å løsne spenninger og forbedre blodsirkulasjonen.

Kan jeg ta massasje hvis jeg er gravid?

Ja, men vår gravid massasje er kun for deg i svangerskapsuke 13–36. Massasjen er 50 minutter og utviklet spesifikt for deg som gravid. I bestillingssiden finner du massasjen under navnet "Gravid (uke 13-36)"

Hva er de generelle retningslinjene når man besøker Squeeze?

Personlig hygiene: Vi ber om at du tar hensyn til personlig hygiene før behandlingen. Hvis du nylig har trent eller føler deg svett, anbefaler vi at du dusjer før besøket.

Røyking: Vi ber om at du unngår å røyke rett før behandlingen starter, da røyklukt kan være forstyrrende for terapeuter og andre kunder.

Støy og mobilbruk: Vennligst unngå høylytte telefonsamtaler og unødvendig støy i venterommet, da dette kan forstyrre kunder som er i behandling.

Venting og spørsmål: Vennligst ikke bank på dørene til behandlingsrommet. Dersom du venter på terapeuten eller har spørsmål, finner du relevant informasjon i venterommet.

Effektivitet etter behandling: Vi oppfordrer deg til å kle på deg raskt etter behandlingen, slik at neste kunde kan starte til avtalt tid.

Respekt for terapeutene: Vær vennlig å vise respekt for våre terapeuter, som er kvalifiserte fagpersoner. Vennligst behandle dem med den nødvendige respekt.

Oppførsel og konsekvenser: Upassende oppførsel vil ikke tolereres og kan føre til ekskludering fra våre tjenester.

Undertøy under behandlingen: Vi ber deg alltid ha på undertøy under våre behandlinger, for å sikre en profesjonell og komfortabel opplevelse.

Din helse og konsultasjonsskjema: Vi ber deg fylle ut konsultasjonsskjema før behandling og herunder være oppmerksom på at vi ikke utfører massasjebehandling i enkelte tilfeller og at lege må oppsøkes før behandling i særlige tilfeller. Vi viser i sin helhet til vår policy knyttet til behandlingsvilkår som er tilgjengelig på våre hjemmesider.

Hva slags utdanning / sertifisering har terapeutene deres?

Utdannelsen til våre massører varierer, f.eks fysioterapeut, naprapat, osteopat og massasjeterapeut.

Hvordan benytter jeg en vervekode?

Har du mottatt en vervekode på gratis massasje ved innmelding? Slik innløser du koden: Gå til booking.squeeze.no/registrer og fyll inn kontaktinformasjon.

Kan barn under 16 år få massasje hos Squeeze?

Barn under 16 år kan ikke få massasje hos Squeeze. Det er ingen unntak på dette.