Bli en Squeeze-partner

Squeeze er massasje for alle. Sammen vil vi

Meld interesse
Squeeze-partner

Bli en Squeeze-partner og spre massasje over hele Norge

Vi har en visjon om å gjøre massasje tilgjengelig for alle, og vi trenger din hjelp til å realisere den. Som en Squeeze-partner blir du en del av et voksende fellesskap som jobber for å skape gode massasjeopplevelser over hele landet.

Som en verifisert Squeeze-terapeut, vil du nyte følgende fordeler:

  1. Synlighet på vår plattform: Du vil være aktiv og synlig på Squeeze sin nettside, lett tilgjengelig for kunder gjennom vår digitale bestilling.

  2. Tilgang til et lojalt kundegrunnlag: Alle Squeeze-medlemmer kan benytte sine månedlige minutter med massasje hos deg.

  3. Økt salg gjennom gavekort: Kunder kan benytte alle gavekort kjøpt på Squeeze hos deg.

  4. Lokal markedsføring: Dra nytte av markedsføringen av dine massasjetjenester gjennom Squeeze sitt anerkjente merkevare i ditt geografiske område.

  5. Eksklusive rabatter: Få tilgang til rabatter på en rekke produkter og tjenester gjennom våre avtaler.

  6. Teknologiske løsninger: Benytt deg av våre teknologiske løsninger som inkluderer et bestillingssystem, treningsmateriell og kundeanmeldelser.

Bli kjent med Squeeze

Siden oppstarten i 2018 har Squeeze jobbet for å gjøre massasje tilgjengelig for flere. I dag er vi Norges ledende tilbyder av profesjonell massasje, med over 30 steder i og rundt byene Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen, og Ski.

Vårt dedikerte team bestående av over 150 dyktige massasjeterapeuter betjener hver måned mer enn 10 000 gjester, og brenner for å gi deg som kunde en god opplevelse og velfortjent timeout hver gang du besøker oss.

Vår visjon er klar: Vi ønsker å gjøre profesjonell massasje tilgjengelig for alle.